Äitienpäivä lähestyy – lahjavinkit!

Äitienpäivä lähestyy – lahjavinkit!

Äitienpäivä on ihana juhlapäivä ja on mukava muistaa omaa äitiään tai lastensa äitiä pienellä lahjalla. Nyt kun vietämme aikaa paljon kotona eikä kaupoissa tule paljoa pyörittyä, monet selaavat verkkokauppojen tarjontaa. Tässä on esittelyssä Mijohome sisustusverkkokaupan suosikkilahjat äidille.

Äitienpäivä – lahjapaketti

Monesti on vaikea ostaa lahjaa, koska tietää, että lahjansaajalla on jo lähestulkoon kaikkea ja haluaisi ostaa jotakin hyödyllistä. Tähän lahjapakettiin on koottu käytännölliset ja ekologiset tuotteet sekä toffeeherkkuja pisteenä i:n päälle. The Organic Companyn pieni vohvelipyyhe on todella tykätty tuote, koska se on monipuolinen, tyylikäs ja laadukas. Sitä voi käyttää käsipyyhkeenä keittiössä tai kylpyhuoneessa. Se on juuri sopivan kokoinen myös kasvopyyhkeenä. Fiini Naturallyn hellävarainen kahvisaippua on varma valinta ja Kanelimamman suussa sulavat toffeet kruunaavat juhlapäivän herkuttelut.

Tuotevalikoimassa on saatavilla erivärisiä vohvelipyyhkeitä. Äitienpäivä – lahjapaketti täältä
Kuva: Riitta Kellosaari

Kahvikuppi

Meidän perheessä on aina ollut tapana tuoda aamupala sänkyyn juhlapäivänä. On ihana nautiskella kahvi – tai teekupponen sängyssä makoisan aamupalan kera. Äitienpäivä on mukava aloittaa omalla mukilla, jossa lukee ”super mum” kunnianosoituksena äitinä olemisesta. Mukeja on saatavilla useilla eri teksteillä, eikä mukissa tarvitse välttämättä lukea äiti-sanaa vaan esim. honey bunny, love tai enjoy sopivat yhtä lailla sankarille.

MAKE international mukit
Kuva: Riitta Kellosaari
MAKE international ”super mum” – muki

Tuoksukynttilä

Klintan vegaaninen tuoksukynttilä äidille on pieni, mutta merkityksellinen lahja tekstinsä ansiosta. Världens bästa mamma = maailman paras äiti. Tuoksuna on hurmaava prosecco & vanilja, joka yksi Klintan suosituimpia tuoksuja. Kynttilän sulanutta kasviöljyä voi hyödyntää kuiville käsille tai hierontaöljynä. Kynttilässä on käytetty vain luonnollisia eteerisiä öljyjä joten tuoksu on lempeä. Pieniä tuoksukynttilöitä saa myös kiitos – tekstillä, joka sopii paremmin kuin hyvin äidille juhlapäivänä.

Tuoksukynttilä
Kuva: Riitta Kellosaari

Tässä oli vain pieni otos ihanista lahjoista, joita voit löytää Mijohome sisustusverkkokaupasta. Kannattaa hyödyntää toistaiseksi voimassa oleva etu – ilmainen toimitus ympäri Suomen! Voit tilata tuotteet kätevästi verkkokaupasta ja halutessasi vaikkapa suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Huom! Äitienpäivä – lahjapaketti mahtuu postilaatikkoon.

Toivottavasti sait kivoja lahjaideoita rakkaalle äidille!

<3 Mirjaana / Mijohome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0