Parhaat teräksiset AYA&IDA juomapullot esittelyssä

Parhaat teräksiset AYA&IDA juomapullot esittelyssä

AYA&IDA juomapullot ovat terästä ja pitävät juoman oikeasti kylmänä ja lämpimänä. AYA&IDA tuotemerkki on saavuttanut suuren suosion laadukkailla tuotteillaan. Sarjasta löytyy tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet, kauniita harmonisia värejä sekä vara – ja lisäosia.

AYA&IDA juomapullot ja termosmuki

Tanskalainen perheyritys

AYA&IDA on tanskalainen perheyritys ja tuotemerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät design, toiminnallisuus ja vastuullisuus. Tuotteiden on tarkoitus vähentää kertakäyttökulttuuria ja samalla auttaa niitä ihmisiä, joilla ei ole samoja elämisen mahdollisuuksia kuin meillä on Euroopassa. AYA&IDA säätiö lahjoittaa UNICEFIN kautta 100 litraa puhdasta vettä sitä tarvitseville jokaista myytyä pulloa kohden. AYA&IDA nimi muodostuu perheen tyttärien etunimistä ja tarkoitus onkin kiinnittää huomiota kulutustottumuksiimme lastemme ja tulevien sukupolvien kannalta näkökulmasta.

AYA&IDA Foodi’e termosastia on kätevä keitolle, puurolle tai vaikka salaatille.
AYA&IDA Juomapullot, saatavilla useita eri kokoja.
AYA&IDA teräksinen juomapullo Cool Grey.

AYA&IDA juomapullot pitävät juoman kylmänä 24h ja kuumana 12h

Parasta AYA&IDA teräksisissä juomapulloissa on se, että juoma pysyy oikeasti kylmänä vuorokauden ajan. Kuumana kesäpäivänä on ihanaa, kun ei tarvitse miettiä pysyykö juoma kylmänä ja voiko pulloa jättää aurinkoon. Talvella puolestaan on mukava ottaa esim. lämmintä kaakaota juomapulloon tai keittää kuumaa kahvia mukaan retkelle. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailta AYA&IDA tuotteista ja juurikin tästä, että otsikon lupaus tosiaan pitää paikkansa.

AYA&IDA juomapullot, useita kokoja
Juomapulloja on saatavilla useita eri kokoja.

AYA&IDA juomapullot – lisätarvikkeet ja varaosat

Juomapulloihin on saatavilla lisäosana sporttikorkki, joka toimii helpolla click-toiminnolla. Korkki on vuotamaton silloin, kun click-korkki on kiinni. Sporttikorkki toimii hyvin myös lapsilla, koska se on helppo aukaista ja sulkea napsautustoiminnon avulla. Juomapulloihin myydään myös erikseen korkkeja jokaisessa värissä jos vanha korkki häviää tai haluat ostaa eri värisen korkin.

AYAIDA sporttikorkki
AYA&IDA sporttikorkkia on helppo käyttää napsautustoiminnon avulla.

CUP2GO – mukit sekä FOOD’IE termosastiat

Uusimpana tulokkaina AYA&IDA tuoteperheeseen on tullut CUP2GO termosmukit ja FOOD’IE astiat. Termosastiassa on kätevä kuljettaa mukana vaikkapa keittoa metsäretkellä tai työpaikalle. Ruoka pysyy kylmänä 12 tuntia ja kuumana 8 tuntia. Termosmuki on täydellinen ”take away” – muki autoon silloin, kun ei kotona kiireessä ehdi juoda kahvia tai teetä. CUP2GOn kansi on vuotamaton.

AYA&IDA juomapullot ja termosastiat
CUP2GO on täydellinen kahville tai teelle.
Termosastia keittoa, puuroa tai vaikkapa salaattia.
AYA&IDA juomapullot ja termosmukit sekä -astiat ovat todella laadukkaita ja kauniin värisiä sekä muotokieleltään tyylikkäitä.

Voit tutustua tuotteisiin Mijohome verkkokaupassa ja valita oman suosikkisi. Jokainen ansaitsee pientä arjen luksusta ja AYA&IDA tuotteilla se onnistuu helposti!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0