Greenleaf tuoksupussit – 5 vinkkiä tuoksupussien käyttöön

Greenleaf tuoksupussit – 5 vinkkiä tuoksupussien käyttöön

Greenleaf tuoksupussit tuovat kotiin ihanan raikkaita, kukkaisia ja samalla pehmeitä tuoksuja. Esittelen tässä blogissa suosittuja tuoksuja, jotka ovat varmoja valintoja kotiisi sekä tutustut tuoksupussien käyttöön ja käteviin vinkkeihin, jotka auttavat kodin hajuongelmiin. Tuoksupusseja nimittäin voi käyttää monella eri tapaa.

1. Tuoksupussi raikastaa tunkkaisen vaatekaapin

Tuoksupussit sopivat erinomaisesti vanhaan vaatekaappiin tuomaan raikkautta. Usein vanhat vaatekaapit haisevat tunkkaiselta, eikä haju tahdo lähteä millään pois. Voit laittaa tuoksupussin vaatekaapin sisälle ja huomaat miten hajuongelma helpottaa. Vaatekaappiin sopii hyvin esimerkiksi raikkaan puhtaan pyykin tuoksuinen, hienostunut Classic Linen.

Greenleaf Classic Linen
White Cotton on hienostunut puhtaan pyykin tuoksuinen. Mieto tuoksu sopii hyvin vaatekaappiin antaen samalla raikasta, muttei liian voimakasta tuoksua. Tutustu tarkemmin tuotteeseen täältä.

2. Miellyttävä tuoksu heti kotiovella

Moni asiakas on halunnut ostaa tuoksupussin eteiseen, koska usein eteisessä saattaa haista koko perheen kengät, ulkovaatteet, tunkkainen matto tai muuten vain ummehtunut haju, kun kotia ei ole tuuletettu. Tuoksupussi saa aikaan raikkaan tuoksun, kun avaat oven ja astut kotiin. Eteiseen sopii hyvin kukkainen tuoksu kuten Bella Freesia, Peony Bloom tai Prosecco Plum.

Prosecco Plum on hurmaava uutuus tuoksu Greenleafilta.
Greenleaf tuoksupussi Bella Freesia
Bella Freesia on ihanan lempeä kukkainen tuoksu.
Greenleaf Tuoksupussi Peony Bloom
Peony Bloom tuo ihastuttavan pionien tuoksun kotiisi.

3. Raikkautta imurointiin!

Tuoksupussit voi yhdistää myös imurointiin. Siivous sujuu rattoisammin, kun imuroidessa kotiin leviää hyvä tuoksu. Voit avata tuoksupussin ja imaista imuriin noin ruokalusikallisen tuoksupussin sisältöä. Imurointiin sopii erinomaisesti raikkaat tuoksut (Greenleafin Classic Linen lisäksi) Fresh Scentiltä: White Cotton ja Laundry Line.

Fresh Scents Tuoksupussi White Cotton
Fresh Scent tuoksupussit ovat niin ikään valmistettu Amerikassa.

4. Autokin voi tuoksua hyvältä

Greenleaf tuoksupussit voivat olla yhtä hyvin käytössä myös autossa. Tuoksupussit toimivat erinomaisesti pienessä suljetussa tilassa. Mausteinen ja täyteläinen Toscana Vineyard on oiva valinta autoon.

Greenleaf tuoksupussi Tuscan Vineyard
Unohda wunderbaumit ja tutustu ihaniin biohajoaviin tuoksupusseihin! Tuscany Vineyard hurmaa täyteläisellä tuoksullaan ja voit kuvitella olevasi Italian viinitarhoilla!

5. Vessaan kukkaistuoksua

Vessa jos mikä on paikka, johon halutaan yleensä ripaus kukkaistuoksua ja pientä arjen luksusta. Tähän tarkoitukseen on aivan ylivoimaisen ihastuttava tuoksu Cucumber & Lily. Tämä tuoksu muistuttaa Escadan kesätuoksua. Cucumber & Lily pursuaa kesän raikkautta ja kukkakedon tuoksua. Tuoksupussin voi sijoittaa esimerkiksi kaapin päälle tai nojaamaan altaan viereen. Greenleaf tuoksupussit ovat niin kauniita, että niitä pitää mielellään esillä.

Greenleaf tuoksupussi cucumber & lily
Cucumber & Lily on pirteä kukkaistuoksu

Greenleaf tuoksupussit kestävät pitkään

Greenleaf tuoksupussit kestävät jopa 4 kuukautta. Ravistele välillä pussia niin tuoksu aktivoituu jälleen. Voit myös leikata pussin kulman auki, jolloin tuoksua vapautuu enemmän. Tuoksutehon vähentyessä voit käyttää tuoksupussin sisältöä imurointiin, jolloin saat raikkautta ja hyvää tuoksua siivoukseen.

Tutustu hurmaaviin tuoksuvaihtoehtoihin täältä ja tilaa kätevästi netistä oma Greenleaf suosikkisi. 115 ml tuoksupussi (kesto noin 4kk) maksaa 6 euroa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0