Huippuhyvä saippua-alusta palasaippualle

Huippuhyvä saippua-alusta palasaippualle

saippua-alusta

Saippua-alustan valitseminen on välillä hankalaa, koska markkinoilla ei välttämättä ole sellaista alustaa, jota olet etsinyt ja joka vastaisi tarpeisiisi. Siksipä haluaisin esitellä yhden hyväksi todetun vaihtoehdon. Super suosittu Bosign tuotemerkin pehmeä silikoninen saippua-alusta on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja itsellänikin se on ahkerassa käytössä mm. keittiössä sekä kylpyhuoneessa.

Palasaippuoiden käytöstä on tullut entistäkin suositumpaa Suomessa eikä enää käsienpesuun käytetty palasaippua ole suinkaan ainoa vaihtoehto valikoimassa. Nykyään on tarjolla jos monenmoista versiota palasaippuasta kuten siivoussaippua, tiskaukseen ja pyykin pesuun soveltuva palasaippua, palashampoo jne. On siis luonnollista, että saippua-alustaa tarvitaan kotona useassa eri tilassa, kuten kylpyhuoneessa käsienpesualtaan reunalla tai suihkun lähettyvillä, keittiössä tiskialtaalla sekä kodinhoitohuoneessa pyykkihuollon yhteydessä.

bosign
Bosign saippua-alusta on kaunis ja simppeli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.
Graniitti saippua-alusta
Ylimääräinen saippuavesi valuu altaaseen joten saippua pysyy pidempään raikkaana ja kuivana.

Bosign saippua-alusta sopii erinomaisesti lapsiperheisiin

Bosignin silikonisissa saippua-alustoissa on todella hyviä ominaisuuksia kuten se, että palasaippua säilyy pitkään ja kuivuu nopeasti, koska ylimääräistä vettä ei kerry alustaan, vaan vesi valuu suoraan altaaseen. Alustan voi tarvittaessa kätevästi huuhdella puhtaaksi silloin tällöin. Pehmeä silikoninen saippua-alusta sopii erinomaisesti lapsiperheisiin, koska alusta ei mene rikki kolahduksista tai vaikka se lipsahtahtaisi käsistä lattialle. Kätevää on myös se, että alusta sopii myös isohkolle palasaippualle, kuten suositulle siivoussaippualle, joka on monesti muodoltaan vähän pitkulaisempi, kuin tavanomainen palasaippua, joka on usein pyöreä tai neliskulmainen.

Bosign saippua-alustoista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto. Mijohome verkkokaupan varastosta löytyy tällä hetkellä valkoisia, mustia sekä tummanharmaita saippua-alustoja.

Bosign Saippua-alusta tummanharmaa

Saippua-alustan plussat pähkinänkuoressa

  • Saippua pysyy raikkaana ja kuivana
  • Alusta pysyy hyvin paikoillaan altaan reunalla
  • Pehmeä ja rikkoutumaton
  • 100% kierrätettävää silikonia
  • Isompikin saippuapala mahtuu alustalle
  • Edullinen hinta 12,90€
Bosign saippua-alusta musta
Saippua-alustaan mahtuu isokokoinenkin saippua, kuten siivoussaippua.

Jos kiinnostuit tästä yksinkertaisen tyylikkäästä ja käytännöllisestä saippua-alustasta, niin voit tilata sen Mijohome verkkokaupasta täältä.

Toivottavasti koit tämän blogitekstin hyödylliseksi ja kenties löysit uuden suosikin saippua-alustaksi. Voin ainakin itse suositella lämpimästi tätä tuotetta oman kokemuksen perusteella.

Terkuin, Mirjaana // Mijohome

Kuvat 1. ja 4. Wasa Content, muut kuvat Bosign tuotekuvia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0