Tarina

– Kaunis koti ja arki luonnonmukaisesti, laadukkaasti ja vastuullisesti –

Heippa! Kiva kun löysit Mijohome – verkkokauppaan!

Kodin sisustaminen on aina ollut osa minua ja olin pitkään haaveillut oman sisustusliikkeen perustamisesta. Meni vuosia ennen kuin palaset loksahtivat kohdalleen ja minulla oli mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi. Syksyllä 2018 alkoi kuukausien suunnittelu ja työn tuloksena syntyi tämä rakas verkkokauppa – mijohome.fi, jonka nimi muodostui osittain omista nimikirjaimistani.

Loppukesästä 2019 löysin pienen liiketilan Vaasasta Palosaarelta, johon perustin verkkokaupan varaston ja kivijalkamyymälän. Tilat kävivät kuitenkin hyvin nopeasti pieneksi, joten seuraava steppi oli siirtyä Vaasan keskustaan, Espen kauppakeskukseen, jossa aloitin maaliskuussa 2020. Vajaan kahden viikon päästä avajaisista, korona saavutti myös Suomen ja elettiin pitkään vaikeita aikoja, kuten tiedämme. Syksyllä 2021 päätin jatkaa Mijohomen tarinaa jälleen vain verkossa.

Pidän kodin sisustuksessa harmonisista väreistä, lämmöstä ja kodikkaasta tunnelmasta. Arvostan kestäviä ja ajattomia luonnonmukaisia materiaaleja kuten aitoa puuta, villaa, puuvillaa ja pellavaa. Ihailen käsin tehtyjä tuotteita ja luovuutta sisustuksessa.

Pidän suuressa arvossa myös tuotteiden laatua ja kestävyyttä, joten Mijohome verkkokauppaan valikoituu vain hyväksi todetut tuotteet, joita voin aidosti suositella ja myydä. Toivon, että löydät täältä jotakin mieluista omaan kotiisi ja arkeesi. Valitsen tuotteita, jotka ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita, käytännöllisiä ja muotoilultaan henkivät skandinaavista designia. Sisustaminen on kivaa puuhaa ja Mijohomen tuotteiden avulla saat ripauksen lisää harmoniaa ja toimivuutta kotiisi, tunnelmaa unohtamatta. Mijohome tarjoaa myös jokaiselle pientä arjen luksusta!

Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleenkin!

Terkuin, Mirjaana

Etusivulle tästä

Yhteistyökumppanit: DOOR LKVLiikuntakeskus LYKKE

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0