Kotimainen pyykkietikka, must have – tuote pyykinpesussa

Kotimainen pyykkietikka, must have – tuote pyykinpesussa

pyykkietikka

Kotimainen pyykkietikka ja sen käyttö on vielä monelle vierasta, vaikka toisaalta se on erittäin suosittu tuote pyykinpesussa ja kotimaisia valmistajia on tullut markkinoille todella paljon. Täytyy myöntää, että tutustuin itse pyykkietikan käyttöön vasta noin vuosi sitten, kun perustin verkkokauppani ja mietin mitä tuotteita ottaisin myyntiin. Päätin itse testata mistä oikein pyykkietikassa on kyse ja miksi se on niin suosittu tuote. Aikaisemmin käytin pesuaineen lisäksi huuhteluainetta, mutta sen käyttö jäi hyvin nopeasti kokonaan pois huomattuani pyykkietikan hyödyt.

Luonnonmukaista ja biohajoavaa

Minulle on tärkeää, että verkkokaupassani myytävät kodinhoitotuotteet ovat kotimaisia. Maastamme löytyy niin paljon osaamista ja hyviä luonnonmukaisia raaka-aineita, joten miksei valitsisi tuotteita läheltä. Tutustuin kotimaiseen tuotemerkkiin THEONE, jolta löytyy kokonainen tuoteperhe pyykinpesuun. Hienoa näissä kotimaisissa tuotteissa on se, että ne ovat ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. Mielenkiintoinen yksityiskohta THEONE pyykkietikoissa on se, että ne on valmistettu aidosta suomalaisesta viljasta.

THEONE kotimainen pyykkietikka Fresh Cotton ja Aurora ovat todella suosittuja tuoksuja.
Pyykkietikoista löytyy monta eri hurmaavaa tuoksua. Tutustu valikoimaan tästä.

Kotimainen pyykkietikka – hyödyt

Kotimainen pyykkietikka on erittäin monipuolinen tuote, jota käytetään pyykinpesussa huuhteluaineen sijasta sekä sitä voi laimentaa pesuveteen (50ml 5 litraa kohden vettä). Tässä tärkeimmät hyödyt, jotka kannattaa pitää mielessä.

PYYKKIETIKKA:

  • Tekee pyykistä pehmeän
  • Vähentää tekstiilien sähköisyyttä
  • Vähentää nukkaisuutta
  • Puhdistaa saostumat pyykinpesukoneesta
  • Käy myös aroille tekstiileille kuten villa, silkki ja elastaania sisältävät tekstiilit
  • Raikastaa pyykin ja kirkastaa värejä
  • Estää valkopyykin kellastumista
  • Soveltuu myös siivoukseen laimennettuna veteen
  • Biohajoava

Pyykkietikkaa laitetaan vain noin 2 korkillista koneelliseen pyykkiä ja se laitetaan pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon.

pyykkietikka harvest
Pyykkietikka – Löydä mieleisesi tuoksu.

Heitä hyvästit huuhteluaineelle!

Vaihda luonnonmukaiseen ja kotimaiseen pyykkietikkaan, jonka käyttöä ei tarvitse miettiä tai varoa, koska se käy aroillekin tekstiileille, joille huuhteluaine ei sovellu. Pyykkietikka ei tee kalvoa tekstiilien pinnalle, joten esimerkiksi pyyhkeet säilyttävät imukykynsä ja tuntuvat pehmeiltä.

Sievä pyykkietikka sitrus
Ihana raikas tuoksu Sitrus

Kotimainen pyykkietikka on myös vastuullinen valinta, sillä se on luontoystävällinen. Sen vuoksi se soveltuukin hyvin käytettäväksi mökillä pesuvedessä. Varma valinta pyykinpesuun kotona tai mökillä. Tutustu ja ihastu!

Mirjaana // Mijohome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0