Skandinaaviset brändit Mijolta

Skandinaaviset brändit Mijohomen valikoimassa. Mijohome on skandinaavisiin brändeihin erikoistunut sisustusliike Vaasassa. Mijolla on Vaasassa olevan kivijalkamyymälän lisäksi verkkokauppa, jossa on samat ihanat skandibrändit kuin kivijalkamyymälässä. Valikoimasta löytyy niin skandinaavisia tuotemerkkejä kuin upeita kotimaisia tuotemerkkejä.

Ruotsalainen suosikkibrändi, Storefactory

Ruotsalaisen Storefactory haluaa muotoilussa kunnioittaa usein skandinaaviseen muotoiluun liittyviä mielikuvia ei teollisesta muotoilusta. Tuotteet suunnittelee lahjakas Madeleine. Madeleinen suunnittelufilosofiassa korostuu rauhallisuus ja palautuminen kiireisestä arjesta. Tavoite on luoda tuotteita jotka muotoilullaan ja värimaailmaltaan rauhoittavat ja energisoivat kuin että veisi energiaa.

Storefactory on haaveita huomisesta, aarteita eilisestä.

Tanskalaisten suosikki, The Organic Company

Skandinaaviset brändit The Organic Company

Tuotteiden toiminnallisuus, upea muotoilu ja orgaaninen puuvilla on The Organic Companyn tuotesuunnittelun tärkeimmät elementit. The Organic Companyn liiketoiminnan filosofia on markkinataloudesta poikkeava. Heidän missio on tehdä niin laadukkaita tuotteita, että ihmisten tarvitsisi ostaa vähemmän ja näin ihmiskunta kuluttaa luonnonvaroja vähemmän. Vastuullisuus on yrityksen tärkein missio ja tasapainon löytäminen tuottamisen ja hävikin kesken ei aina ole helpoin tehtävä.

The Organic Companyn perustaja on Joy Vasiljev, joka perusti yrityksen 14 vuotta sitten, 2007. Joylla oli enemmän kysymyksiä kuin vastauksia kestävästä kehityksestä ja hän alkoi etsimään niihin vastauksia. Alku ei ollut helppo. Maailma ei vielä ollut valmis puhumaan kestävästä kehityksestä ja vastuullisesta kuluttamisesta ääneen.

Muutos vaatii toimia. Joy ei luovuttanut. 2010 vuodesta alkaen kaikki The Organic Companyn käyttämä puuvilla on ollut GOTS sertifioitua.

Kunskapstavlan, skandinaaviset taulut Ruotsista

Skandinaaviset Kunskapstavlan

Kunskapstavlan tarkoittaa niin sanottua tieto taidetta, taidetta joka opettaa sinua. Kunskapstavlan paketoi tiedon skandinaavisen tyyliin ja muotoiluun. He tekevät oppimisen tyylikkääksi arjessamme. Yrityksen tarina sai alkunsa 2016 turhautumisesta äitiyteen. Yrityksen perustajat Jennie ja Agneta ymmärsi heillä olevan sama päämäärä. Lasten esittämät vaikeat kysymykset saivat äidit keksimään ratkaisuksi oppimisen taiteen ja taulujen avulla.

Jennien ja Agnetan taide rohkaisee, opettaa ja pitää kiinni nykyhetkessä. Taulujen materiaalina on vain luontoystävälliset tuotteet.

Vastuulliset skandinaaviset brändit

Mijohomen valikoimassa on vain vastuullisia skandinaavisia brändejä.  Meitä kiehtoo skandinaavisen muotoilun rauhallisuus ja balanssi. Koti on paikka rentoutumiselle ja rauhoittumiselle arjen kiireessä ja me haluamme mahdollistaa teille tämän. Tervetuloa tutustumaan näihin ihaniin brändeihin myymälään tai verkkokauppaan.

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0