Suolasaippuan salat

Suolasaippuan salat

Suolasaippuan salat paljastuvat pian. Jatka lukemista ja vakuutut miksi kannattaa valita luonnonmukainen vaihtoehto ihollesi.

Dior, Lancome, Estee Lauder ym. luksusmerkit löytyvät esimerkiksi äitini kylpyhuoneen kaapista. Sitten siellä komeilee myös Fiini Naturallyn suolasaippua. Mitä ihmettä? Kyllä, äitini on ihastunut suolasaippuaan ja pesee kasvonsa nykyisin sillä. Hän kehui miten hyvin sillä lähtee meikit ja kuinka se sopii hänen kuivalle iholleen. Hän käski minun tehdä blogitekstin tästä aiheesta, koska on aidosti niin tyytyväinen tuotteeseen. Olen kuullut myös muilta paljon kehuja kyseisestä saippuasta ja itsekin käytän sitä ihonpuhdistukseen. 

Kurkkaa tuote tästä

Suolasaippuaa aamuin illoin

Kävin tutustumassa jokunen aika sitten Isossakyrössä Fiini Naturallyn ihonhoitotuotteisiin, sillä itselläni on pintakuiva iho ja joskus vähän ongelmainenkin. Kiinnostuin kotimaisista käsintehdyistä ja luonnonmukaisista tuotteista. Vakuutuin heti suolasaippuasta, koska Fiini Naturallyn naiskaksikko kehui, ettei heillä ole koskaan aikaisemmin ollut niin hyvä iho kuin nyt, kun käyttävät suolasaippuaa aamuin illoin kasvojen pesuun. Vain suolasaippua riittäisi pesemään meikit ja liat kasvoilta samalla kosteuttaen ihoa. Pakkohan sitä oli testata ja monet muutkin innostuivat käyttämään kyseistä tuotetta, koska ovat kyllästyneet satsaamaan moneen eri tuotteeseen. Totta se on, toimii erittäin hyvin ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Oma kokemukseni on, että iho tuntuu raikkaan puhtaalta ja pehmeältä käytön jälkeen.

5 faktaa

  • Suolasaippua kosteuttaa ihoa ja sen mineraalit parantavat ihon yleistän hyvinvointia
  • Suolalla on desinfioiva vaikutus, joten se on erinomainen epäpuhtauksien puhdistaja
  • Se sisältää ainoastaan luonnon omia raaka-aineita
  • 100% biohajoava
  • Käsintehty Pohjanmaalla
suolasaippua
Fiini Naturally

Suolasaippuan hyviä puolia on myös se, että se menee pieneen tilaan ja sen voi ottaa huoletta reissuun mukaan käsimatkatavaroihin, vertaa nestemäinen puhdistusaine. Tärkeintä mielestäni on kuitenkin se, että tuote on täysin luonnonmukainen eikä se sisällä mitään kemikaaleja tai muuta ylimääräistä. Olen viime aikoina kiinnittänyt enemmän huomiota tähän seikkaan. On mukava tietää, mitä laittaa kasvoille, kun INCI-lista on niin lyhyt, että sen jaksaa jopa lukeakin.

Ei varmaan kellekään jäänyt epäselväksi mitä mieltä minä, äitini (josta ei olisi ikinä uskonut palasaippuan käyttäjäksi) ja monet monet muut ovat tästä tuotteesta :). Eli ei muuta kuin rohkeasti vaan kokeilemaan ja ihastumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0