Tarinani

Tarinani

Heippa! Kiva kun löysit mijohomen blogiin!

Kodin sisustaminen on aina ollut osa minua ja olen pitkään haaveillut oman sisustusliikkeen perustamisesta. Meni vuosia ennen kuin palaset loksahtivat kohdalleen ja minulla oli mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi. Syksyllä 2018 alkoi kuukausien suunnittelu ja työn tuloksena syntyi tämä rakas verkkokauppa – mijohome, jonka nimi muodostui osittain omista nimikirjaimistani.

Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on tarkoitus myös avata varastomyymälä verkkokaupan jatkeeksi, mutta askel kerrallaan eteenpäin.

Vaalea roosa on mun yksi suosikkiväreistä tällä hetkellä.

Pidän kodin sisustuksessa harmonisista väreistä, lämmöstä ja kodikkaasta tunnelmasta. Arvostan kestäviä ja ajattomia luonnonmukaisia materiaaleja kuten aitoa puuta, villaa, puuvillaa ja pellavaa. Inspiroidun vanhoista huonekaluista ja esineistä, joilla on jokin tarina ja historia. Ihailen käsin tehtyjä tuotteita ja luovuutta sisustuksessa. Toivottavasti arvostamani asiat ja tunnelma välittyvät myös mijohome- verkkokaupassa.

Olen tarkoin valinnut mijohome – verkkokaupassa myytävät tuotteet ja toivon, että löydät täältä jotakin mieluista omaan kotiisi. Valitsen tuotteita, jotka ovat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytännöllisiä, kauniita ja joista tulee hyvä fiilis. Kodin sisustaminen on kivaa puuhaa ja mijohomen tuotteiden avulla saat ripauksen lisää harmoniaa ja kauniita yksityiskohtia kotiisi.

Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0