Tarina

Heippa! Kiva kun löysit Mijohome – verkkokauppaan!

Kodin sisustaminen on aina ollut osa minua ja olin pitkään haaveillut oman sisustusliikkeen perustamisesta. Meni vuosia ennen kuin palaset loksahtivat kohdalleen ja minulla oli mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi. Syksyllä 2018 alkoi kuukausien suunnittelu ja työn tuloksena syntyi tämä rakas verkkokauppa – mijohome.fi, jonka nimi muodostui osittain omista nimikirjaimistani.

Loppukesästä 2019 löysin pienen liiketilan Vaasasta Palosaarelta, johon perustin verkkokaupan varaston ja kivijalkamyymälän. Tilat kävivät kuitenkin hyvin nopeasti pieneksi, joten seuraava steppi oli siirtyä Vaasan keskustaan, Espen kauppakeskukseen, jossa aloitin maaliskuussa 2020.

Pidän kodin sisustuksessa harmonisista väreistä, lämmöstä ja kodikkaasta tunnelmasta. Arvostan kestäviä ja ajattomia luonnonmukaisia materiaaleja kuten aitoa puuta, villaa, puuvillaa ja pellavaa. Ihailen käsin tehtyjä tuotteita ja luovuutta sisustuksessa.

Olen tarkoin valinnut Mijohome – sisustusverkkokaupassa myytävät tuotteet ja toivon, että löydät täältä jotakin mieluista omaan kotiisi. Valitsen tuotteita, jotka ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita, käytännöllisiä ja muotoilultaan henkivät skandinaavista designia. Sisustaminen on kivaa puuhaa ja Mijohomen tuotteiden avulla saat ripauksen lisää harmoniaa ja toimivuutta kotiisi, tunnelmaa unohtamatta.

Toivottavasti viihdyt ja tulet uudelleenkin!

Terkuin, Mirjaana

Henkilökohtaisemman tarinan löydät blogin puolelta TÄÄLTÄ

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0