Ann Bäck Made

Ann Bäck Made -yritys sijaitsee Länsi-Suomessa Pohjanlahden rannikolla ja on perustettu vuonna 1998. Ann Bäck on yrityksen perustaja ja omistaja. Hän on myös suunnittelija tuotteiden ja kuvioiden takana. Inspiraationsa Ann löytää Suomen luonnosta, arjesta ja matkustamisesta. Hänen suunnittelulleen on ominaista optimismi, ilo ja värit. Hän rakastaa kukkia kaikissa muodoissa ja hänen kuvioissaan on usein orgaanisia elementtejä. Myöskään huumoria ei ole unohdettu. Kaikki tuotteet valmistetaan Skandinaviassa.

Painetut tiskirätit

Painettu vesiliukoisella ja ympäristöystävällisellä musteella. Ekologinen tiskirätti voidaan kompostoida, keittää tai pestä koneessa 90 asteessa. Älä käytä huuhteluainetta. Voit käyttää valkaisuainetta. 70% selluloosaa FCS-sertifioidusta metsästä sekä 30% puuvillaa. Elinkaareensa lopussa rätin voi kompostoida.

Yksiväriset tiskirätit

Väriaine, jota on käytetty tiskiräteissä, on ympäristöystävällistä sekä turvallista. Voit pestä rätin pesukoneessa 40 asteessa tai astianpesukoneen ylähyllyllä. Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. 70% selluloosaa FCS-sertifioidusta metsästä sekä 30% puuvillaa. Elinkaareensa lopussa rätin voi kompostoida.

Cart Content:

0 items - 0,00 

Näytetään kaikki 7 tulosta

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0