Kinfill

Kinfill puhdistusaineet on suunniteltu korvaamaan kertakäyttöinen muovi kotisi siivouksessa ja tuomaan kaunista designia tavallisten pesuainepullojen tilalle.

Kaada lasisen, kierrätettävän tiivisteputkilon sisältö kauniiseen, uudelleen käytettävään Kinfill Forever-suihkepulloon, täytä pullo vesijohtovedellä, kiinnitä korkki ja ravista – sinulla on 500 ml tehokasta puhdistusainetta italialaisesta lasista valmistetussa kauniissa pullossa, jota ei tarvitse piilottaa kaappiin.

Valikoimaan kuuluu neljä puhdistusainetta:

* Multi Surface kovien pintojen yleispuhdistusaine

* Glass & Mirror lasi- ja peilipintojen puhdistamiseen

* Tub & Tile kylpyhuoneen ja wc:n puhdistamiseen

* Floor Cleaner lattianpesuaine

Tehokkaasti puhdistavat tuotteet valmistetaan Hollannissa, ne ovat vegaanisia ja valmistettu puhtaista ainesosista, jotka ovat ystävällisiä sinulle ja maapallolle. Kaikki Kinfillin pakkaukset on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista ja ne ovat täysin muovittomia.

Jokainen aloitussetti sisältää Forever-lasipullon, yhden putkilon luonnollista puhdistusainetiivistettä sekä tarvikkeita, kuten kumisen pulloon kiinnitettävän suojan iskujen varalta ja kestävän muovisen suihkepään. Kun puhdistusainepullo on tyhjä, voit ostaa erillisiä puhdistusainetiivisteputkiloita ja täyttää pullon uudelleen ja uudelleen.

Cart Content:

0 items - 0,00 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0