Riike Design Paperitähti SLIM 65cm

Ale!

Riike Design Paperitähti SLIM 65cm

20,50 

Kaunis kotimainen käsityönä tehty paperitähti by Riike Design useassa eri värissä. Valitse suosikkivärisi vaihtoehdoista.

Koko: SLIM – malli 65cm, 7 sakaraa (kuvassa vasemmalla oleva tähti)

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Paperitähti SLIM 65cm

  • By Riike Design
  • Kotimainen tähti tehty käsityönä
  • 7 sakaraa
  • Paketin mukana tulee pellavanarua
  • Saatavilla useita värejä, valitse vaihtoehdoista
  • Slim 65cm on kuvassa vasemmalla

Takaisin JOULU-sivulle tästä


Tervetuloa Mijohome sisustusverkkokauppaan

Täältä löydät Skandinaavista harmoniaa kotiisi. Mijohome sisustusliike Vaasa on viihtyisä putiikki Palosaasella. Täältä löydät myös tuotteita skandinaaviseen makuun ja luonnonmukainen lähestymistapa on yksi keskeisimmistä arvoistamme. Mijohome tarjoaa laadukkaita ja ajattomia vaihtoehtoja kotiisi. Mijohome sisustusverkkokaupasta löydät laajan valikoiman sisustustuotteita kuten kodin säilytysratkaisuja, kynttilänjalkoja, maljakoita sekä sisustusjulisteita ja kehyksiä. Suurin osa kodintekstiileistä ovat GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettuja pyyhkeitä kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Tuotevalikoimasta löytyvät matot ovat kestäviä ja luonnonmukaisia juutti – ja puuvillamattoja. Meiltä löydät myös kodin puhtaanapitoon tarvittavia tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Mijohome sisustusverkkokaupassa käytetään laadukkaita tuotekuvia, joiden avulla saat todenmukaisen käsityksen tuotteista.

Ammattilaisten ottamat miljöö- sekä fiiliskuvat antavat paljon inspiraatiota ja ideoita miten voit hyödyntää tuotteita omassa kotiympäristössäsi. Mijohome sisustusverkkokauppa on täynnä yhteensopivia tuotteita ja kokonaisuus on harmoninen. Mijohome tunnetaankin skandinaavisesta harmoniasta, joka ulottaa myös koko verkkokaupan yleisilmeeseen. Voit vain nauttia yhtenäisestä tuotelinjasta ja löytää kotiisi ihania tuotteita. Mijohome sisustusverkkokaupasta löydät tuotteita pääasiassa suomalaisilta, ruotsalaisilta ja tanskalaisilta tuotemerkeiltä. 2xilo Design, Sokru Design, Fiini Naturally sekä Wallon Werhoomo ovat suomalaisten naisten tekemiä ja suunnittelemia tuotteita. Kunskapstavlan, Storefactory, Dixie, Boel&Jan sekä Fondaco ovat ruotsalaisia tuotemerkkejä.

Tanskasta The Organic Companyltä tulevat laadukkaat ja luonnonmukaiset keittiön ja kylpyhuoneen tekstiilit. Saksasta tuleva Liv Interior on tunnettu myös ympäristöystävällisestä lähestymistavasta ja he käyttävät esimerkiksi mattojen valmistuksessa paljon kierrätettyjä materiaaleja. Kaikki Mijohomen verkkokaupassa olevat tuotteet on valittu tarkasti ja harkitusti. Kaikki tuotteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja yhteensopivia, skandinaaviseen tyyliin sopivia, mutta käyvät yhtä lailla kaupunkikotiin kuin huvilallekin. Varsinkin Storefactoryn tuotteet edustavat tyyliä, joka on suunniteltu sopivan kumpaankin miljööseen. Toivottavasti viihdyt Mijohomen sisustusverkkokaupassa ja löydät kotiisi ihania tuotteita, jotka sopivat kotisi tyyliin. Muista, että meiltä löydät myös kivat lahjat ja voimme paketoida ne pyynnöstä (Voit kirjoittaa paketointitoiveen tilauksen yhteydessä kommenttikenttään). Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostin välityksellä mikäli sinulle herää jotakin kysyttävää.

Lisätiedot

Väri

Kitti, Muta, Eco, Musta, Latte, Mustikansininen, Harmaa