Fiini Naturally Pyykkietikka, puuvilla

Ale!

Fiini Naturally Pyykkietikka, puuvilla

14,90  11,92 

Biohajoava, ekologinen pyykkisi raikastaja! Valmistettu suomalaisesta väkiviinaetikasta käsityönä. Pakattu 500ml:n kierrätettävään, uudelleen käytettävään lasipulloon.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa Mijohome sisustusverkkokauppaan

Täältä löydät Skandinaavista harmoniaa kotiisi. Mijohome sisustusliike Vaasa on viihtyisä putiikki Vaasan keskustassa Espen kauppakeskuksessa. Täältä löydät myös tuotteita skandinaaviseen makuun ja luonnonmukainen lähestymistapa on yksi keskeisimmistä arvoistamme. Pyykkietikka moneen käyttöön. Mijohome tarjoaa laadukkaita ja ajattomia vaihtoehtoja kotiisi. Mijohome sisustusverkkokaupasta löydät laajan valikoiman sisustustuotteita kuten kodin säilytysratkaisuja, kynttilänjalkoja, maljakoita sekä sisustusjulisteita ja kehyksiä. Suurin osa kodintekstiileistä ovat GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettuja pyyhkeitä kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Tuotevalikoimasta löytyvät matot ovat kestäviä ja luonnonmukaisia juutti – ja puuvillamattoja. Meiltä löydät myös kodin puhtaanapitoon tarvittavia tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Mijohome sisustusverkkokaupassa käytetään laadukkaita tuotekuvia, joiden avulla saat todenmukaisen käsityksen tuotteista. Ammattilaisten ottamat miljöö- sekä fiiliskuvat antavat paljon inspiraatiota ja ideoita miten voit hyödyntää tuotteita omassa kotiympäristössäsi. Mijohome sisustusverkkokauppa on täynnä yhteensopivia tuotteita ja kokonaisuus on harmoninen. Mijohome tunnetaankin skandinaavisesta harmoniasta, joka ulottaa myös koko verkkokaupan yleisilmeeseen. Voit vain nauttia yhtenäisestä tuotelinjasta ja löytää kotiisi ihania tuotteita. Mijohome sisustusverkkokaupasta löydät tuotteita pääasiassa suomalaisilta, ruotsalaisilta ja tanskalaisilta tuotemerkeiltä. 2xilo Design, Sokru Design, Fiini Naturally sekä Wallon Werhoomo ovat suomalaisten naisten tekemiä ja suunnittelemia tuotteita. Kunskapstavlan, Storefactory, Dixie, Boel&Jan sekä Fondaco ovat ruotsalaisia tuotemerkkejä.

Tanskasta The Organic Companyltä tulevat laadukkaat ja luonnonmukaiset keittiön ja kylpyhuoneen tekstiilit. Saksasta tuleva Liv Interior on tunnettu myös ympäristöystävällisestä lähestymistavasta ja he käyttävät esimerkiksi mattojen valmistuksessa paljon kierrätettyjä materiaaleja. Kaikki Mijohomen verkkokaupassa olevat tuotteet on valittu tarkasti ja harkitusti. Kaikki tuotteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja yhteensopivia, skandinaaviseen tyyliin sopivia, mutta käyvät yhtä lailla kaupunkikotiin kuin huvilallekin. Varsinkin Storefactoryn tuotteet edustavat tyyliä, joka on suunniteltu sopivan kumpaankin miljööseen. Toivottavasti viihdyt Mijohomen sisustusverkkokaupassa ja löydät kotiisi ihania tuotteita, jotka sopivat kotisi tyyliin. Muista, että meiltä löydät myös kivat lahjat ja voimme paketoida ne pyynnöstä (Voit kirjoittaa paketointitoiveen tilauksen yhteydessä kommenttikenttään). Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostin välityksellä mikäli sinulle herää jotakin kysyttävää.

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0