Tuotemerkit

2xilo

2 x ilo design on persoonallista ja skandinaavista taidetta (kortit, sisustusjulisteet, kalenterit ym.) herkällä twistillä. 2 x ilo design on tuotteita, joiden suunnittelun keskiössä on kauneus ja käytännöllisyys. Tuotteet suunnitellaan ja painetaan Suomessa.

The Organic Company

Tanskalainen tuoreryhmä, jonka kaunis valikoima on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta. Tuotteet valmistetaan eettisesti ja vastuullisesti Pohjois-Intiassa ja Turkissa. GOTS-sertifikaatti kattaa koko tuotantoprosessin luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta läpi koko tuotantoketjun lopulliseen tuotteeseen asti. Tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja suunnittelun pohjana on aina toiminnallisuus ja monipuolisuus.

Dixie

Luonnonmukaista skandinaavista designia. Dixie on ruotsalainen laadukas ja uniikki tuotemerkki, jonka perustaja on Maria Mellander. Dixien tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja, kestäviä, kauniita ja käsityönä tehty tarkoin harkituissa paikoissa ympäri maailmaa.

Iris Hantverk

Ruotsalainen luonnonmukainen tuotesarja, jonka historia alkoi jo 1800- luvulla harjasitomona. Iris Hantverkin harjat ovat käyttötarkoitukseensa hyvin suunniteltuja kauniita design-tuotteita. Tuotevalikoimaa on laajennettu harjoista myös muihin keittiö-, kylpyhuone-, siivous- ja pihatuotteisiin. 

Puumateriaalit tulevat Ruotsista. Tuotteiden suunnittelusta ja konseptoinnista vastaa joukko ruotsalaisia huippusuunnittelijoita kuten Tove Adman, Margot Barolo, Anna Doll, Hans Edblad, Ulrika Mårtensson, Lovisa Wattman, Thomas Jenkins, Johan Melander.

Kunskapstavlan

Opettavaista taidetta Ruotsista. Naiskaksikko Agneta Norlin ja Jennie B Lindfors perustivat Kunskapstavlanin vuonna 2016. He halusivat yhdistää taiteeseen kauneutta ja hyödyllistä tietoa. Tuoteryhmään kuuluu printtejä aikuisille ja lapsille. Printit valmistetaan Ruotsissa kestävästä ja ekologisesta paperista.

Storefactory

Ruotsalainen tuotemerkki, jonka perustajat Madeleine ja Mats halusivat luoda puhdaslinjaista ja luonnonmukaista sisustusta, joka sopii niin kaupunkiympäristöön kuin maallekin. Storefactoryn tuotteet pääosin suunnitellaan ja osa tuotteista valmistetaan Ruotsissa.

Sokru

Sokru Oy on kuvitukseen, kuosi- ja visuaaliseen suunnitteluun keskittynyt suunnittelutoimisto. Outi Virtanen (kuvittaja, suunnittelija, opettaja, kuvataiteilija amk) kuvittaa printtejä, kankaita, lastenkirjoja ja tapetteja. Kuvitusten aiheet liittyvät skandinaaviseen luontoon ja niissä vilisee kasveja ja erilaisia hahmoja.

Sokrun tuotteet ovat suosittuja ja niitä myydään ympäri maailmaa.


Lisää tuotemerkkejä on tulossa. Mikäli tiedät vastuullisia ja luonnonmukaisia tuotemerkkejä, joita haluaisit myytävän mijohome – verkkokaupassa, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0